Watch Dogs Kodu(Vatan Bilgisayar)

Serhat Aycin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar,kod elime ulaştı. Fakat nereye gireceğim. Pazartesi günü elime ulaştı.

41fd676fb1.png

Verilen siteye girdim. Bilgileri düzgün bir şekilde doldurdum.Fakat onlar bana geri dönüş yapmadı.Kod'u başka bir yeremi gireceğim?. Yoksa Stokmu bitmiştir.Buda ekran kartı konum; GTX780, i5 4670K,AOC 23.6'' Alındı | Technopat Sosyal

Ubisoft Online Store bu linke gir. Ardından don't add de ve devam et. Watch Dogs satın alma yeri çıkacak. Burda yapman gereken
Vatan Bilgisayar'ın sana verdiği kodu Promo Code yazan yerin yanına yazarak ardından apply tıklaman. Kodu kabul edince sağ altta Watch Dogs
fiyatının 0.0EUR olduğunu görüceksin. Promo Code yazarken boşluk bırakmamaya falan dikkat et, yoksa kabul etmez. Arından checkout diyerek
devam et. Gelen sayfada eğer Uplay hesabın varsa account login information kısmından bilgilerini gir ve onaylayarak devam et. İşlem sonunda sana
serial vericek. O güvenlik amaçlı sanırım bulunsun diye. Uplay programına o girdiğin bilgilerle giriş yapınca üstten games tıkla orda oyun gözükücek
zaten. Ardından işlem sona ermiş bulunuyor, keyifli oyunlar. Eğer ki üyeliğin yoksa da orada new customer information kısmından bilgileri doldurarak
üyelik alarak aynı şeyleri yap. Eğer bir sorun olursa burdan yazilirsin, kolay gelsin.

Ubisoft Online Store bu linke gir. Ardından don't add de ve devam et. Watch Dogs satın alma yeri çıkacak. Burda yapman gereken
Vatan Bilgisayar'ın sana verdiği kodu Promo Code yazan yerin yanına yazarak ardından apply tıklaman. Kodu kabul edince sağ altta Watch Dogs
fiyatının 0.0EUR olduğunu görüceksin. Promo Code yazarken boşluk bırakmamaya falan dikkat et, yoksa kabul etmez. Arından checkout diyerek
devam et. Gelen sayfada eğer Uplay hesabın varsa account login information kısmından bilgilerini gir ve onaylayarak devam et. İşlem sonunda sana
serial vericek. O güvenlik amaçlı sanırım bulunsun diye. Uplay programına o girdiğin bilgilerle giriş yapınca üstten games tıkla orda oyun gözükücek
zaten. Ardından işlem sona ermiş bulunuyor, keyifli oyunlar. Eğer ki üyeliğin yoksa da orada new customer information kısmından bilgileri doldurarak
üyelik alarak aynı şeyleri yap. Eğer bir sorun olursa burdan yazilirsin, kolay gelsin.

Invalid promo code. If you have any issue using your promo code, please contact our customer support. Hatası veriyor, heralde Vatan'ın bana gönderdiği mailde, NVİDİA'sitesine girdigimde kodu, yeni kod gelicek heralde.

Sana bağlantı vermiş oraya gir önce, sana verilen kodu o site oyun kodu veya indirim koduna dönüştürecek.

Uplay'i indir, kur ve üye ol.
Eğer oyun koduysa programın sağ üst köşede çark işareti var oradan kodu gireceksin.
İndirim koduysa oyunu sepete ekleyip kodu orada kullanıyorsun.

Sen önce sana verilen bağlantıya gir oradan kod elde et.

Sana bağlantı vermiş oraya gir önce, sana verilen kodu o site oyun kodu veya indirim koduna dönüştürecek.

Uplay'i indir, kur ve üye ol.
Eğer oyun koduysa programın sağ üst köşede çark işareti var oradan kodu gireceksin.
İndirim koduysa oyunu sepete ekleyip kodu orada kullanıyorsun.

Sen önce sana verilen bağlantıya gir oradan kod elde et.
Oraya girdim zaten NVİDİA sitesine fakat bana bir kod verilmedi. Sadece Vatan'ın gönderdiği mailde kod var.

İyi güzel sorunu halletmişsin, hayırlı olsun. Ancak oyunu kurduğunda sinirlerin bozulabilir. Ben dün satın aldım Watch Dogs'u bugün kurdum, biraz önce giriş yaptım sistemim ultra ayarları kaldırmasına rağmen ve optimizasyon yapmama rağmen fps düşüsü, aralarda takılmalar, polisten kaçarken donmalar falan oluyor. Sinirlendim kapattım oyunu. Update falan gelecekmiş sanırım o zamana kadar
giriş yapmıycam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı