P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 2 Kasım 2014 #1 Aşağıdaki videonun başında ve sonunda çalan müziği bir türlü bulamadım. Shazam bile bulamadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2014
Aşağıdaki videonun başında ve sonunda çalan müziği bir türlü bulamadım. Shazam bile bulamadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Resul Berçin Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #2 Belki de sadece oyun için yapmışlardır melodiyi belki de Shazam bu yüzden bulmamıştır.
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 2 Kasım 2014 #3 Resul Berçin dedi: Belki de sadece oyun için yapmışlardır melodiyi belki de Shazam bu yüzden bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... Buluyor. Fakat her denediğimde başka bir şey söylüyor. Yaklaşık 10 kez denedim bende size sorayım dedim.
Resul Berçin dedi: Belki de sadece oyun için yapmışlardır melodiyi belki de Shazam bu yüzden bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... Buluyor. Fakat her denediğimde başka bir şey söylüyor. Yaklaşık 10 kez denedim bende size sorayım dedim.
R Resul Berçin Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #4 Anladım peki.