ibomete Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Watch Dogs'da QR kodların olduğu yerleri haritadan bulup gidiyorum. Sokaktaki kameralarla QR kodları buluyorum ama scan tuşu çıkmıyor. Nedenini bilen var mı?
Arkadaşlar Watch Dogs'da QR kodların olduğu yerleri haritadan bulup gidiyorum. Sokaktaki kameralarla QR kodları buluyorum ama scan tuşu çıkmıyor. Nedenini bilen var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Temmuz 2014 #2 Koda doğru açıdan bakmadığın için olabilir mi?
LostInYourEyes Kilopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #3 Abi ben telefona QR kod okuyucu yükledim.Scan dan sonra solda çıkan şeyi okutunca şunlar çıktı.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 6 Eylül 2014 #4 Bu videoyu izle yeter. Ben bu şekilde yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izle yeter. Ben bu şekilde yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et