Watch Dogs vs Watch Dogs 2

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
RAM
8 GB RAM
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
İntel IRIS XE Grafics
İşlemci
i5 1135g7
Arkadaşlar 1'i bana eskiymiş gibi geldi. Watch Dogs 2 daha iyi arayüzü var. Hangisi daha iyi kartımdaki parayla ikisinden birini alacağım. Bilgisayarım kaldırır mı?

Arkadaşlar 1'i bana eskiymiş gibi geldi. Watch Dogs 2 daha iyi arayüzü var. Hangisi daha iyi kartımdaki parayla ikisinden birini alacağım. Bilgisayarım kaldırır mı?

2 oyundada optimizasyon sorunu mevcut 1. oyunu idare eder fakat 2. oyunda maalesef oynanacak bir performans sunmaz farklı oyunlara yönelmenizi tavsiye ederim pek sağlam oyun serisi değil Watch Dogs (oynanış açısından)

2 oyundada optimizasyon sorunu mevcut 1. oyunu idare eder fakat 2. oyunda maalesef oynanacak bir performans sunmaz farklı oyunlara yönelmenizi tavsiye ederim pek sağlam oyun serisi değil Watch Dogs (oynanış açısından)
Ne alabilirim? Epic games de ubisoft indirimi mevcut.

Watch Dogs almak istiyorsan ben 1. oyunun karanlık havasını daha çok seviyorum onu önerebilirim. Başka öneri istiyorsan South Park oyunlarına bakabilirsin mizahı kuvvetli, sıra tabanlı oynanışa sahip oyunlar. Özellikle South Park Stick of The Truth öneririm.

Watch Dogs almak istiyorsan ben 1. oyunun karanlık havasını daha çok seviyorum onu önerebilirim. Başka öneri istiyorsan South Park oyunlarına bakabilirsin mizahı kuvvetli, sıra tabanlı oynanışa sahip oyunlar. Özellikle South Park Stick of The Truth öneririm.
Onu zaten kesin alacağım. The fracture olanı kimse beğenmediğinden almayacağım.

1.oyun daha karanlık GTA 4 gibi. 2. oyun daha canlı daha renkli GTA 5 gibi. 1.oyun çok depresif geldi bana oynayamadım.2.oyun daha iyi benim gözümde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı