Çözüldü Watch GT 2 mi yoksa Watch active 2 mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, akıllı saat almayı planlıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Bir arkadaşım Watch GT 2'nin batarya ömrünün kısa olduğunu söyledi (%100 şarjda kullanım süresi değil) ve açıkcası kafamı karıştırdı. Active 2'nin şarjı 2-3 gün gibi kısa bir süre gidiyor ve spor bir model. Watch GT 2'nin en hoşuma giden tarafı klasik tasarımı ve pil ömrü fakat RAM bakımından 32 MB RAM'e sahip olması sorun olur mu? Sizce hangisini almam mantıklı olur?

Not: Bütçem maksimum 1500₺ ve esnemez.

Çözüm
Şahsen Galaxy Watch 42 mm öneririm, yaklaşık 1 seneden fazla oldu kullanalı ve ekranın üzerindeki metal ve dönebilen ayar çerçeve kısmı darbelerden ve sürtünmelerden oldukça koruyor, ne kadar dikket edilirse edilsin mutlaka bir yerlere çarpıldığı için diğer çerçevesiz modellerden daha koruyucu olduğunu düşünüyorum.
Buna yükseldim az önce, bakın isterseniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Honor Magic Watch 2=Huawei Watch GT 2

Videoların birçoğunu izledim fakat öyle iyi bir karşılaştırma yapan yok. Technopat vs 2 hafta kullanım sonuçlarını paylaştı, onlara da baktım ama içimde yine de bir "acaba" var. Sonuç olarak ucuz bir şey değil ve alıp da pişman olmak istemiyorum.

Şahsen Galaxy Watch 42 mm öneririm, yaklaşık 1 seneden fazla oldu kullanalı ve ekranın üzerindeki metal ve dönebilen ayar çerçeve kısmı darbelerden ve sürtünmelerden oldukça koruyor, ne kadar dikket edilirse edilsin mutlaka bir yerlere çarpıldığı için diğer çerçevesiz modellerden daha koruyucu olduğunu düşünüyorum.

Çözüm
Şarjı tam dolumda ne kadar dayanıyor acaba?

Şarjı tam dolumda ne kadar dayanıyor acaba?
gündelik kullanımda bağlantı özelliklerini kullanmıyorum gereksiz servisleri de kapattığım için sadece nabız ölçme ve uyku takibi aktif halde ortalama 3- 3.5 gün kadar kullanabiliyorum ama spor yaparken bluetooth kulaklıkla müzik dinleyip diğer servislerde aktif olduğunda (nabız ölçer,gps ,mp3 player ve koşu antreman modu ile ortalama 30 -35 dakıka sonrası %100 den %70-80 arasına düşüyor. Pil kullanımının kişiden kişiye değişecektir ekranın açık kalmasından arka planda çalışan işlemlere kadar bir sürü etken söz konusu ama tam şarjda samsung standart kullanımda 2 gün 2 saat ,güç tasarruf modunda 5 gün 23 saat , sadece izleme modunda 40 günden fazla olduğunu gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı