Fogrer Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 649 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Watch GT 3 Active almayı düşünüyorum ama kendi hoparlöründen müzik çalabilir miyim merak ediyorum. Samsung saatlere pil ömrü yüzünden yönelmiyorum.
Watch GT 3 Active almayı düşünüyorum ama kendi hoparlöründen müzik çalabilir miyim merak ediyorum. Samsung saatlere pil ömrü yüzünden yönelmiyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.991 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 Eğer cihazınızla hem saate hem hoparlöre bağlanırsanız ve saat destekliyorsa multimedya tuşları gibi durdurma falan basit şeyleri yapabilirsiniz diye biliyorum.
Eğer cihazınızla hem saate hem hoparlöre bağlanırsanız ve saat destekliyorsa multimedya tuşları gibi durdurma falan basit şeyleri yapabilirsiniz diye biliyorum.
Melih245 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 19 Ekim 2022 #3 Evet . Örnek olarak link bırakıyorum. Videonun sonunda 2 saniyelik müzik çaldırıyor. link
Fogrer Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 649 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #4 Melih245 dedi: Evet. Örnek olarak link bırakıyorum. Videonun sonunda 2 saniyelik müzik çaldırıyor. link Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi Sosyaller.
Melih245 dedi: Evet. Örnek olarak link bırakıyorum. Videonun sonunda 2 saniyelik müzik çaldırıyor. link Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi Sosyaller.