Watch_Dogs takılma sorunları

batuakn

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar Nvidia'nın Watch Dogs kampanyasıyla birlikte Watch Dogs aldım. GeForce Experience'le oyunu özel olarak optimize ettirdim, oyunun ultra ayarlarda oynaya biliyorum fakat bazen hafifte olsa kesiklikler oluyor bunu nasıl çözebilirim?

Oyun optime özürlü olduğu için ne kadar driver çıksada illaki takılmalar oluyor.

Technopat Watch Dogs oynuyoruz videosunda özel bir driverdan basediyolar fakat hangisi ki o ?

GeForce 337.88 miş fakat 340.43 çıktı diye biliyorum @Recep Baltaş hocam bu proglem 340.43 de hala var mı ? Yoksa 337.88 den sonraki sürümlerde de proglem çözük mü ?

Merhaba. @batuakn o sürüm 32 bit işletim sistemlerine geldi bende dün indirim kurmaya çalıştım kuramadım nedeni 32 bit. Bu arada oyun da bende optimizasyon ayarı yaptım takılmalar oldu ama ayarları high moduna aldım ve VSYNC1 yaptım akıcı oldu. Kartım Gtx760.

Bende VSYNC2 yaptım ayarları high yaptım çok ama çok akıcı oldu teşekkürler.

Rica ederim bu optimizasyon sorunlarında sanırım ekran kartı fark etmiyor 770, 760'a göre çok iyi olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…