V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 30 Temmuz 2020 #21 feneresevdalı dedi: Siz şaka mısınız? Site buram buram virüs kokuyor. Virüsü virüsle mi temizleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim.
feneresevdalı dedi: Siz şaka mısınız? Site buram buram virüs kokuyor. Virüsü virüsle mi temizleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sonradan farkettim.
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 30 Temmuz 2020 #22 kerb dedi: Zemana adını ilk defa duydum. Malwarebytes ile tarama yapın Orcus zararlısını saptayabiliyor. Bir RAT indirmişsiniz. Kesinlikle temiz kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Zemana iyidir ama gerçek zamanlı koruması için aynı şeyi söyleyemem.
kerb dedi: Zemana adını ilk defa duydum. Malwarebytes ile tarama yapın Orcus zararlısını saptayabiliyor. Bir RAT indirmişsiniz. Kesinlikle temiz kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Zemana iyidir ama gerçek zamanlı koruması için aynı şeyi söyleyemem.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Temmuz 2020 #23 Malwarebytes Anti-Malware ile Full Scan (Tam Tarama) yapın.