watchOS 10.1.1 Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Apple, watchOS 10 işletim sistemi için watchOS 10.1.1 güncellemesini yayınladı. watchOS 10.1.1 Çift Dokunuş ve NameDrop desteği getiren watchOS 10.1 güncellemesinin piyasaya sürülmesinden iki hafta sonra gelmiş durumda. Peki, watchOS 10.1.1 yenilikleri neler? watchOS 10.1.1 Yenilikleri Bu güncelleme, önemli hata düzeltmeleri sağlar ve bazı kullanıcılar için pilin daha hızlı tükenmesine neden olabilecek bir sorunu giderir. […]

Devamı: watchOS 10.1.1 Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu konu gerçekten çok can sıkıcı Ali bey. Henüz Update etmedim güncellemenin yayınlandığı gün Apple randevumu oluşturmuştum. Sorunun vahimliğini şöyle özetliyim düşünün gece yatmadan %100 şekilde saatinizi standından alıyorsunuz kolunuza takıyorsunuz yatıp kalkıyorsunuz kapanmış şekilde güne başlıyorsunuz. Sonraki gün de takipteydim resmen saatte %15-17 arası şarjı gidiyordu saatin. Merak ettiğim şey güncelleme ile düzelmezse nasıl düzeltecekler? Çünkü insanların sorunla alakalı yorumlarını okuduğumda durumun benimki kadar vahim olanına asla rastlamadım:'). Güncelleyip tekrar buraya yazacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…