Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Mart 2021 #11 Waterfox eklentiler için ekstra bir özellik sunuyor ve sırf İngilizce olduğu için kötü demenizde ayrı bir gariplik.
Waterfox eklentiler için ekstra bir özellik sunuyor ve sırf İngilizce olduğu için kötü demenizde ayrı bir gariplik.
KS KS Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #12 Dimensity dedi: Waterfox eklentiler için ekstra bir özellik sunuyor ve sırf İngilizce olduğu için kötü demenizde ayrı bir gariplik. Genişletmek için tıkla... Kullanın hocam.
Dimensity dedi: Waterfox eklentiler için ekstra bir özellik sunuyor ve sırf İngilizce olduğu için kötü demenizde ayrı bir gariplik. Genişletmek için tıkla... Kullanın hocam.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 22 Mart 2021 #13 System1 diye bir şirket satın almış ve bu şirket de sanırım pek güvenli değilmiş. Fazla veri topluyor diye duydum. Tavsiyem Basilisk, Librewolf gibi alternatifler.
System1 diye bir şirket satın almış ve bu şirket de sanırım pek güvenli değilmiş. Fazla veri topluyor diye duydum. Tavsiyem Basilisk, Librewolf gibi alternatifler.
KS KS Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #14 SSDKullaniyorum dedi: System1 diye bir şirket satın almış ve bu şirket de sanırım pek güvenli değilmiş. Fazla veri topluyor diye duydum. Tavsiyem Basilisk, Librewolf gibi alternatifler. Genişletmek için tıkla... Çıkıp siliyorum hocam. Sonra FBI falan gelmesin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSDKullaniyorum dedi: System1 diye bir şirket satın almış ve bu şirket de sanırım pek güvenli değilmiş. Fazla veri topluyor diye duydum. Tavsiyem Basilisk, Librewolf gibi alternatifler. Genişletmek için tıkla... Çıkıp siliyorum hocam. Sonra FBI falan gelmesin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 22 Mart 2021 #15 Prime777 dedi: Çıkıp siliyorum hocam. Sonra FBI falan gelmesin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar değil ama yüklediğinizde hedefiniz gizlilik ise tavsiye etmiyorum. About:config ile uğraşıp Telemetry'nin bir kısmını kapatabilirsiniz isterseniz.
Prime777 dedi: Çıkıp siliyorum hocam. Sonra FBI falan gelmesin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar değil ama yüklediğinizde hedefiniz gizlilik ise tavsiye etmiyorum. About:config ile uğraşıp Telemetry'nin bir kısmını kapatabilirsiniz isterseniz.
KS KS Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #16 SSDKullaniyorum dedi: Hocam o kadar değil ama yüklediğinizde hedefiniz gizlilik ise tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de gizlilik hocam. FBI bulamayacak kadar gizli olmasını istiyorum.
SSDKullaniyorum dedi: Hocam o kadar değil ama yüklediğinizde hedefiniz gizlilik ise tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de gizlilik hocam. FBI bulamayacak kadar gizli olmasını istiyorum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 22 Mart 2021 #17 Prime777 dedi: Tabii ki de gizlilik hocam. FBI bulamayacak kadar gizli olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Haha o biraz zor. Trace, ClearURL gibi eklentileri kullanabilirsiniz ekstra gizlilik için. Tor içinde bu eklentileri kullanarak, üstüne VPN ve hiç bir siteye hesap açmayarak gizlilik sağlayabilirsiniz. O kadar gizlilik delisi olmak gereksiz ama benden söylemesi.
Prime777 dedi: Tabii ki de gizlilik hocam. FBI bulamayacak kadar gizli olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Haha o biraz zor. Trace, ClearURL gibi eklentileri kullanabilirsiniz ekstra gizlilik için. Tor içinde bu eklentileri kullanarak, üstüne VPN ve hiç bir siteye hesap açmayarak gizlilik sağlayabilirsiniz. O kadar gizlilik delisi olmak gereksiz ama benden söylemesi.
KS KS Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #18 SSDKullaniyorum dedi: Haha o biraz zor. Trace, clearurl gibi eklentileri kullanabilirsiniz ekstra gizlilik için. Tor içinde bu eklentileri kullanarak, üstüne VPN ve hiçbir siteye hesap açmayarak gizlilik sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu arada sildim ve arkasından bayağı bir kalıntı bıraktı Revo Uninstaller ile sildim. Brave kullanıyorum.
SSDKullaniyorum dedi: Haha o biraz zor. Trace, clearurl gibi eklentileri kullanabilirsiniz ekstra gizlilik için. Tor içinde bu eklentileri kullanarak, üstüne VPN ve hiçbir siteye hesap açmayarak gizlilik sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bu arada sildim ve arkasından bayağı bir kalıntı bıraktı Revo Uninstaller ile sildim. Brave kullanıyorum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 22 Mart 2021 #19 Prime777 dedi: Teşekkür ederim hocam. Bu arada sildim ve arkasından bayağı bir kalıntı bıraktı Revo Uninstaller ile sildim. Brave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıntılar tahminimce önbellek ve çerezlerdir. Pek anormal değil. 10 GB önbelek bile gördüm.
Prime777 dedi: Teşekkür ederim hocam. Bu arada sildim ve arkasından bayağı bir kalıntı bıraktı Revo Uninstaller ile sildim. Brave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kalıntılar tahminimce önbellek ve çerezlerdir. Pek anormal değil. 10 GB önbelek bile gördüm.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 22 Mart 2021 #20 Kullanılır. Türkçe desteği yok fakat bu bir eksi değil. Waterfox Classic de çok iyidir.