Makaleler
36
Yer
Sakarya
Yapılışı;
  • İlk olarak live çalışabilen bir sistem edinin yada dual boot ise win 10 harici olan diğer sisteme geçip(Win7, Win8, Win8.1 gibi) bu işlemleri yapacaksınız.

• İnen dosya içinde kullanmak istediğiniz sürüm hangisi ise içindeki full yazanı dışarı çıkartın.

• Registry Files yazan klasörü dışarı çıkartın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Take ownership yazanı %windir%\Branding\Basebrd\en-US\ yoluna atıp çalıştırın.

• Full yazan klasör içindeki basebrd.dll.mui dosyasını %windir%\Branding\Basebrd\en-US\ içine atın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Take ownership yazanı %windir%\System32\en-US\ yoluna atıp çalıştırın.

• Full yazan klasör içindeki shell32.dll.mui dosyasını %windir%\System32\en-US\ içine atın.

• Registry Files yazan klasör içinde olan Restore Ownership dosyasını çalıştırın.

İşletim sistemini yeniden başlatıp Windows 10 ile girin. Girdiğinizde Windows + X tuşuna basıp Command Prompt (Admin) seçip açın. burada mcbuilder.exe yazıp enter'a basın. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows 10 ile tekrar giriş yapın.

Link
Link 2
Antivirus scan for 1cf350604e665edfc408b7f1f8a0b33026889f6ac326ad9d4bb3f72fab1d4615 at
2014-12-31 13:06:25 UTC - VirusTotal

Tek işletim sistemim var ssd'de, o da Win 10. Bu şekilde silme yapamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Build 9901 [Enterprise]
Build 9901 [Professional]

Benim yüklediğim 9901 hangisi nasıl öğrenebilirim?

Sistem çalıştığı için izin vermiyor dosya değişikliğine Sistemin kapalı olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…