enabLee Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 19 8 Ocak 2021 #1 Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi?
Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi?
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #2 enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... Galiba hayir. Yanlisim var ise duzeltin.
enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... Galiba hayir. Yanlisim var ise duzeltin.
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #3 enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün dahilinde ise evet.
enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün dahilinde ise evet.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 8 Ocak 2021 #4 enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... OC yaptıysanız kademeli şekilde indirin. Voltaj yetmediği için o hatayı veriyor.
enabLee dedi: Arkadaslar selam WattMan hatası alinan ekran kartlari iade alınır mı veya garanti kapsaminda sayilir mi? Genişletmek için tıkla... OC yaptıysanız kademeli şekilde indirin. Voltaj yetmediği için o hatayı veriyor.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.081 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #5 DocPill dedi: OC yaptıysanız kademeli şekilde indirin. Voltaj yetmediği için o hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... daha güçlü bir psu almak buna çözüm olurmu?
DocPill dedi: OC yaptıysanız kademeli şekilde indirin. Voltaj yetmediği için o hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... daha güçlü bir psu almak buna çözüm olurmu?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #6 shwif dedi: Daha güçlü bir PSU almak buna çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Zamanında ben kendim denedim RX570 ayrı bir PSU bağladım bir daha hata yemedim 2 tane PSU ile aynı anda kullandım ekran kartının kini ayrı verdim sonra almadım gerisini sen düşün.
shwif dedi: Daha güçlü bir PSU almak buna çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Zamanında ben kendim denedim RX570 ayrı bir PSU bağladım bir daha hata yemedim 2 tane PSU ile aynı anda kullandım ekran kartının kini ayrı verdim sonra almadım gerisini sen düşün.