WattMan hatası veren RX 590SE'yi servise yollamak

XMETX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sürekli WattMan hatası veren Sapphire RX 590SE ekran kartını garantisi olmadığı halde servise göndermek istiyorum. Daha önce yaptiran oldu mu ne gibi işlemler yapılıyor ve ne kadar bir ucret gider bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan için 100 tane neden sayabiliriz hocam, kartta sorun olduğuna eminseniz gönderin. Fakat bir arızası varsa pahalı tutacaktır servisinde.

Link çalışmıyor.
Çünkü sebebi tam dediğiniz gibi üç ay boyunca ekran kartımdan dolayı Wattman hatası aldım. Meğer sorun ekran kartında değilmiş. Undervolt yaptım. Çeşitli güç tüketimi ayarlarını değiştirdim Windows üzerinden. Bir türlü düzelmedi. En sonunda RAM’in desteklemediği bir frekansta çalıştığını farkedip. Frekans değiştirdim. RAM kaynaklı bu sorun düzeldi. WattMan hatasını ekran kartı vermiyor bu arada, sistemsel bir sorundan dolayı wattman sıfırlanıyor. Neyse ki aylardır böyle bir derdim yok artık.

Link çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…