WattMan hatası

Sistemsel bi' problem yaşadığınız kesin ancak direk ekran kartını suçlamak ne alaka anlamadım. Oyunlarda hala devam ediyor mu siyah ekran sorunu? Wattman hatadan çok bilgilendirme mesajıdır. Sistemde problem olduğunu ve ayarların stok haline geri getirildiğini söyler bir nevi. İşlemci overclock denemesinde mavi ekran aldığınızda da Wattman bildirimi çıkar, elektrik kesintisinde de...

Kardesim bende alıyordum şöyle yaptim. Sapphire Rx570 nitro+ kullanıyorum üzeriden BIOS tuşu var sol tarafa çektim kapalı iken açtım kendi otomatik SCLK 1120 MCLK 2075 çekti şuan bi sıkıntı yaşamıyorum ama göndereceğim ekran kartını biktim bu hatadan.
Valla bizim ki kitleniyor birdaha cevap vermiyor reset atıyoruz öyle çalışıyor. Sorun ne ki?

Sapphire Pulse RX 570 kullanıyorum. Wattman diye bir sorunla karşılaşmadım.
Valla bende Nitro+ kullanıyorum oyun oynamak neydi unuttum video izlemek için ekran kartı almisim şuan 1 gb çok eski bi ekran kartım var aynı işi görüyor sapphire rx570 ile öyle soyleyim . Zamanında çok cüzzi miktara almıştım kutuların içinde kalmış. Bugünleri bekliyormuş yavrum.

1600 tl civarı.
Bunlardan birini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…