Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Dün en son sürümü yükledim. DDU ile kaldırdım. Sorun ne olabilir? Ekran kartı fabrika ayarlarında. Son düzenleme: 9 Aralık 2020
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 UV deneyin. Düzelmezse kartı garantiye gönderin. Kesin bir çözümü yok. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 9 Aralık 2020 #3 Bi sebebi yok kafasına göre veriyor. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Aralık 2020 #4 Donanımsal diyorlar ama ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sürücülerinizi güncelleyin daha sonra frekans düşürürsünüz. Artı 0 Eksi
Donanımsal diyorlar ama ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sürücülerinizi güncelleyin daha sonra frekans düşürürsünüz.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.112 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Aralık 2020 #5 Voltajı artırıp frekansı düşürebilirsiniz. Artı 0 Eksi
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 Azulaa dedi: Eki Görüntüle 771334 Eki Görüntüle 771332 Dün en son sürümü yükledim. DDU ile kaldırdım. Sorun ne olabilir? Ekran kartı fabrika ayarlarında. Genişletmek için tıkla... İmzanın nedeni bu galiba. Artı 0 Eksi
Azulaa dedi: Eki Görüntüle 771334 Eki Görüntüle 771332 Dün en son sürümü yükledim. DDU ile kaldırdım. Sorun ne olabilir? Ekran kartı fabrika ayarlarında. Genişletmek için tıkla... İmzanın nedeni bu galiba.
KS KS Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #7 Frederick Bishop dedi: UV deneyin. Düzelmezse kartı garantiye gönderin. Kesin bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık ekran kartı. Vallahi bıktım bu durumdan. PanzerTR dedi: Donanımsal diyorlar ama ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sürücülerinizi güncelleyin daha sonra frekans düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürücüyü dün yükledim en günceli. Arda9843 dedi: Voltajı artırıp frekansı düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Voltajı nereden arttıracağım program önerisi verir misiniz? Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: UV deneyin. Düzelmezse kartı garantiye gönderin. Kesin bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık ekran kartı. Vallahi bıktım bu durumdan. PanzerTR dedi: Donanımsal diyorlar ama ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sürücülerinizi güncelleyin daha sonra frekans düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürücüyü dün yükledim en günceli. Arda9843 dedi: Voltajı artırıp frekansı düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Voltajı nereden arttıracağım program önerisi verir misiniz?