SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 19 Haziran 2023 #1 (Başkasından alınmıştır) bu fotoğraf WattMan hatası midir? Bende AMD kullanıyorum ekran kartı yanabiliyormuş galiba. Dosya Ekleri Screenshot_20230619-084956~2.png 713,2 KB · Görüntüleme: 71
(Başkasından alınmıştır) bu fotoğraf WattMan hatası midir? Bende AMD kullanıyorum ekran kartı yanabiliyormuş galiba.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Haziran 2023 #2 SadeceEfe dedi: (Başkasından alınmıştır) bu fotoğraf WattMan hatası midir? Bende AMD kullanıyorum ekran kartı yanabiliyormuş galiba. Genişletmek için tıkla... Kart sürekli sıfırlanıyor gibi bir durum. Voltaj da kaynaklandığı için olabilir ama yandığını daha önce görmedim. Artık bu hatalara çok az rastlanıyor. Çözümleri de mevcut internette.
SadeceEfe dedi: (Başkasından alınmıştır) bu fotoğraf WattMan hatası midir? Bende AMD kullanıyorum ekran kartı yanabiliyormuş galiba. Genişletmek için tıkla... Kart sürekli sıfırlanıyor gibi bir durum. Voltaj da kaynaklandığı için olabilir ama yandığını daha önce görmedim. Artık bu hatalara çok az rastlanıyor. Çözümleri de mevcut internette.