Watts ailesi olayı ve düşündüklerim

ValiBey36

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF İşlemci
INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı
Biostar A302M Anakart
500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD
2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM
LG 22MK400H Monitör
Meslek
Öğrenci
Demin Netflix'ten American Murder: Next Door adlı bir belgesel izledim. Konusunu özetliyeyim; ABD'de yaşayan Shannan ve Chris adında iki insan var, evleniyorlar. Sonra 2 kız bir de doğmak üzere olan Nico adında oğulları oluyor. Sonra ise Chris yasak aşk yaşamaya başlıyor arkadaşıyla. Chris de ayrılmak istiyor, Shannan kabul etmiyor. Sonra karısını boğarak öldürüyor, aynısını 2 kız çocuğuna da yapıyor. Karısının cesedini gömerken, kızlarının cesedini ise çalıştığı petrol şirketindeki petrol kuyularına atıyor. Shannan çok sosyal biri, arkadaşları hemen şüphelenip polise ihbar ediyor. Amerikan polisi ise tüm gücüyle olayı çözmeye çalışıyor, olaylar gelişiyor, Chris televizyonlara dahi çıkıp karısının ve kızlarının kaybolduğunu, acilen geri dönmelerini istediklerini vs söylüyor. Olayı bir türlü çözemeyen Amerikan polisi, son çare olarak FBI'dan yardım istiyor. FBI ise Chris'i sorguya alıyor. Usta dedektiflere Chris ifade vermeye çalışıyor. En son bir terslik olduğunu anlıyorlar. Mesajlara vs baktıkları zaman ise iş arkadaşıyla yasak aşk yaşadıklarını, Shannan'ın ise bu konunun üstüne gittiğini, Chris'in ayrılmak istediğini anlıyorlar. En son yalan makinesine bağlanan Chris'in tamamen yalan konuştuğu anlaşılıyor. Sonra ise sadece babası gelirse, ona gerçekleri anlatacağını ifade eden Chris'in babası çağrılıyor. Karısını öldürdüğünü itiraf ederken, kızlarının ise Shannan tarafından öldürüldüğünü, bu yüzden sinir krizi geçirip karısını öldürdüğünü söylüyor. Bu anlattıklarıyla olayda tutarsızlıklar olduğunu anlayan FBI yetkilileri, kızların da Chris tarafından öldürüldüğünü anlıyor. Ama Chris itiraf etmiyor. En son ise mahkemeye çıkınca suçlandığı suçlar arasında kızlarını da öldürmek var, Amerikan yasalarına göre bir kişi eğer suçunu itiraf ederse idam edilemeyeceği için Chris kızlarını da kendisinin öldürdüğünü itiraf ediyor ve idamda kurtuluyor. Ancak ömür boyu müebbet yiyor. Hapishanede yapılan röportajda ise kızlarının öldürülürken "Yapma baba" gibi cümleler kurduğunu vs söylüyor. Benim 2 saattir kendime gelemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı