Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 843 Çözümler 4 Bugün 01:28 #1 Saçım sert ve düz. Uzun süre ıslak görünümlü ve şekilli tutacak bir wax arıyorum. Şu an kullandığım wax 1 saate eski haline dönüyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Saçım sert ve düz. Uzun süre ıslak görünümlü ve şekilli tutacak bir wax arıyorum. Şu an kullandığım wax 1 saate eski haline dönüyor. Önerilerinizi bekliyorum.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 827 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:57 #2 Purple Professional Purple Shine Wax 100 ml Islak Görünüm - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Purple Shine Wax 100 ml Islak Görünüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl En iyi wax markasıdır gözümde. Lise boyunca saçımı dağınık yapmak için kullanmıştım. Asla bozulmuyor saçı da harika yapıya getiriyor.
Purple Professional Purple Shine Wax 100 ml Islak Görünüm - Fiyatı, Yorumları Purple Professional Purple Shine Wax 100 ml Islak Görünüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl En iyi wax markasıdır gözümde. Lise boyunca saçımı dağınık yapmak için kullanmıştım. Asla bozulmuyor saçı da harika yapıya getiriyor.