Wax saçı döker mi?

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Saçımın tipi çok garip ben havada kalmasını istiyorum ancak çoğunlukla düşer. Bugün profesyonel bir berbere gittim, süper kesti. Ancak wax + sprey sıktı öyle duruyor havada (fönlü de durmuştu ama çok beklemedik) ben saçı hiç bozmasam wax + sprey sıkılan saç ile uyusam yarın duşa girsem bir sıkıntı olur mu saçım için?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sprey değmiş saç ile banyoya girersen her türlü bozuluyor paşam ne yaptı sacını TikTok kafası ortadan ikiye mi ayırdı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sprey değmiş saç ile banyoya girersen her türlü bozuluyor paşam ne yaptı sacını TikTok kafası ortadan ikiye mi ayırdı?
Demek istediğim şey: Ben bugün sprey + wax ile uyuyacağım yarın gece duşa gireceğim ama bu gece duşa girmesem bu spreyli + waxlı saç ile uyusam ileride bir sorun çıkarır mı?

Wax sürdükten sonra sprey sıkmış üstüne. E bunlar kimyasal sonuçta, saç dökülmesi genetik olsa da bu kimyasallarında etkisi olacaktır elbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…