Umut1295 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Wayback Machine'de ISO dosyası olarak eskiden satıştan kalkmış oyunlar var. Onları indirmek güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Merhaba arkadaşlar, Wayback Machine'de ISO dosyası olarak eskiden satıştan kalkmış oyunlar var. Onları indirmek güvenilir mi?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.579 Çözümler 35 19 Haziran 2025 #2 Wayback Machine konusunda bir şey diyemiyorum ama ben şu siteyi kullanıyorum; My Abandonware: because old video games were better Database of 35550 abandonware games free. One of the most complete video games museum. Take a trip down Memory Lane now! Warning: whole weekends can be lost. www.myabandonware.com
Wayback Machine konusunda bir şey diyemiyorum ama ben şu siteyi kullanıyorum; My Abandonware: because old video games were better Database of 35550 abandonware games free. One of the most complete video games museum. Take a trip down Memory Lane now! Warning: whole weekends can be lost. www.myabandonware.com
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.263 Makaleler 5 Çözümler 267 21 Haziran 2025 #3 Umut1295 dedi: Merhaba arkadaşlar, Wayback Machine'de ISO dosyası olarak eskiden satıştan kalkmış oyunlar var. Onları indirmek güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... PC ISO'larında zararlı olabiliyor bazen. Bence değil. Russian roulette gibi bazen tutuyor ama.
Umut1295 dedi: Merhaba arkadaşlar, Wayback Machine'de ISO dosyası olarak eskiden satıştan kalkmış oyunlar var. Onları indirmek güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... PC ISO'larında zararlı olabiliyor bazen. Bence değil. Russian roulette gibi bazen tutuyor ama.