Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Haziran 2025 #1 Waybar ile uğraşmaya başladım (tekrar) ve sağdaki modüllerin çok güzel görünmediğini düşünüyorum. Ne yapabilirim öneriniz nedir?
Waybar ile uğraşmaya başladım (tekrar) ve sağdaki modüllerin çok güzel görünmediğini düşünüyorum. Ne yapabilirim öneriniz nedir?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.997 Makaleler 5 Çözümler 36 9 Haziran 2025 #2 Onlara ne yapsan güzel durmuyor. DIY başka bi' barda revealer'a koydum ben onları, sadece logolar görünüyor imleç üzerinde değilken. Artı 0 Eksi
Onlara ne yapsan güzel durmuyor. DIY başka bi' barda revealer'a koydum ben onları, sadece logolar görünüyor imleç üzerinde değilken.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Haziran 2025 #3 @Jorji Costava onlarada arka plan ekledim. Daha iyi oldu gibi sanki. Ama hala çok güzel değil. Artı 0 Eksi
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.997 Makaleler 5 Çözümler 36 9 Haziran 2025 #4 Fueren dedi: @Jorji Costava onlara da arka plan ekledim. Daha iyi oldu gibi sanki. Ama hala çok güzel değil. Eki Görüntüle 2508434 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi her türlü çirkin duruyorlar. Boşlukları ayarlayıp bırakıyorum, renk falan yok bende. Aboulomania hastası eder styling işi. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: @Jorji Costava onlara da arka plan ekledim. Daha iyi oldu gibi sanki. Ama hala çok güzel değil. Eki Görüntüle 2508434 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi her türlü çirkin duruyorlar. Boşlukları ayarlayıp bırakıyorum, renk falan yok bende. Aboulomania hastası eder styling işi.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Haziran 2025 #5 Jorji Costava dedi: Dediğim gibi her türlü çirkin duruyorlar. Boşlukları ayarlayıp bırakıyorum, renk falan yok bende. Aboulomania hastası eder styling işi. Genişletmek için tıkla... Son gelişme olarak fontu kalınlaştırdım. Böyle çok daha iyi oldu gibi. Ayrıca alttaki kenarlığı kaldırdım. Artı 0 Eksi
Jorji Costava dedi: Dediğim gibi her türlü çirkin duruyorlar. Boşlukları ayarlayıp bırakıyorum, renk falan yok bende. Aboulomania hastası eder styling işi. Genişletmek için tıkla... Son gelişme olarak fontu kalınlaştırdım. Böyle çok daha iyi oldu gibi. Ayrıca alttaki kenarlığı kaldırdım.