Çözüldü Waybar tray ikonları nasıl siyah yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım?

Çözüm
Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım?
O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.)

İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor.
O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.)

İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor.

Çözüm
O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.)

Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç 🤔

Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç 🤔

Tam olarak simgeyi direkt temadan çekmek yerine simge teması içerisindeki renk seçimlerini çekiyor Waybar. Örneğin Monochrome bir simge teması kurduğunda simge şekilleri genelde aynı görünür ama renk olarak monochrome olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı