Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 14 Nisan 2025 #1 Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım?
Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım?
Çözüm Bayram Tempest 14 Nisan 2025 Fueren dedi: Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor.
Fueren dedi: Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.743 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #2 Fueren dedi: Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Fueren dedi: Tray modülündeki ikonların rengini siyah yapmak istiyorum. Fakat bir türlü nereden yapacağımı bulamadım. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (Yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 14 Nisan 2025 #3 Bayram Tempest dedi: O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: O ikonlar Waybar'la pek bağlantılı diyemeyiz. (yöntem var ama bunun için geliştirilmiş bir yöntem değil.) İstediğine uygun simge teması kur. Tray iconları simge temasına uygun şekilde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.743 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 Fueren dedi: Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç Genişletmek için tıkla... Tam olarak simgeyi direkt temadan çekmek yerine simge teması içerisindeki renk seçimlerini çekiyor Waybar. Örneğin Monochrome bir simge teması kurduğunda simge şekilleri genelde aynı görünür ama renk olarak monochrome olur. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Papirus kullanıyordum light yapınca düzeldi. Nwg-look'ta tray ikonları beyaz görünüyordu ama siyah oldu. İlginç Genişletmek için tıkla... Tam olarak simgeyi direkt temadan çekmek yerine simge teması içerisindeki renk seçimlerini çekiyor Waybar. Örneğin Monochrome bir simge teması kurduğunda simge şekilleri genelde aynı görünür ama renk olarak monochrome olur.