RixtyTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Dağıtımım KDE Neon KDE Plasma kullanıyorum ben waydroid deneyim dedim normal şekilde indirdim animasyon girdi sonra masaüstüne atıyor ne yapmam lazım?
Dağıtımım KDE Neon KDE Plasma kullanıyorum ben waydroid deneyim dedim normal şekilde indirdim animasyon girdi sonra masaüstüne atıyor ne yapmam lazım?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.131 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 RixtyTR dedi: Dağıtımım KDE Neon KDE Plasma kullanıyorum ben waydroid deneyim dedim normal şekilde indirdim animasyon girdi sonra masaüstüne atıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Wayland ile oturum açtın mı?
RixtyTR dedi: Dağıtımım KDE Neon KDE Plasma kullanıyorum ben waydroid deneyim dedim normal şekilde indirdim animasyon girdi sonra masaüstüne atıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Wayland ile oturum açtın mı?
RixtyTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Rona dedi: Wayland ile oturum açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet şu an Wayland kullanıyorum.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.131 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 RixtyTR dedi: Evet şu an Wayland kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Konsole'u açın ve waydroid yazıp enter basın. Orada bir log oluşacak. Onu kopyalayıp buraya atın.
RixtyTR dedi: Evet şu an Wayland kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Konsole'u açın ve waydroid yazıp enter basın. Orada bir log oluşacak. Onu kopyalayıp buraya atın.
RixtyTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 Rona dedi: Konsole'u açın ve waydroid yazıp enter basın. Orada bir log oluşacak. Onu kopyalayıp buraya atın. Genişletmek için tıkla... log oluşmadı onun yerine [23:52:51] Run waydroid -h for usage information.
Rona dedi: Konsole'u açın ve waydroid yazıp enter basın. Orada bir log oluşacak. Onu kopyalayıp buraya atın. Genişletmek için tıkla... log oluşmadı onun yerine [23:52:51] Run waydroid -h for usage information.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.131 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 RixtyTR dedi: log oluşmadı onun yerine [23:52:51] Run waydroid -h for usage information. Genişletmek için tıkla... waydroid session start Bu komutu deneyin bir de.
RixtyTR dedi: log oluşmadı onun yerine [23:52:51] Run waydroid -h for usage information. Genişletmek için tıkla... waydroid session start Bu komutu deneyin bir de.
RixtyTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #7 Rona dedi: waydroid session start Bu komutu deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bunu yazdı [00:00:52] Skipping clipboard manager service because of missing pyclip package [gbinder] Service manager /dev/anbox-binder has appeared [gbinder] WARNING: Service manager /dev/anbox-binder has died
Rona dedi: waydroid session start Bu komutu deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bunu yazdı [00:00:52] Skipping clipboard manager service because of missing pyclip package [gbinder] Service manager /dev/anbox-binder has appeared [gbinder] WARNING: Service manager /dev/anbox-binder has died
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2024 #8 RixtyTR dedi: bunu yazdı [00:00:52] Skipping clipboard manager service because of missing pyclip package [gbinder] Service manager /dev/anbox-binder has appeared [gbinder] WARNING: Service manager /dev/anbox-binder has died Genişletmek için tıkla... Waydroid'in çalışması için binder modülü lazım. Xanmod, TKG gibi hazır veya seçmeye izin veren betiği olan çekirdeklerde ekleme seçeneği var. Acelen varsa COPR'da Xanmod olmalı veya kendin de derleyebilirsin. GitHub - choff/anbox-modules: Anbox kernel modules, buradan da derleyebilirsin. Ashmem'e ihtiyacın yok.
RixtyTR dedi: bunu yazdı [00:00:52] Skipping clipboard manager service because of missing pyclip package [gbinder] Service manager /dev/anbox-binder has appeared [gbinder] WARNING: Service manager /dev/anbox-binder has died Genişletmek için tıkla... Waydroid'in çalışması için binder modülü lazım. Xanmod, TKG gibi hazır veya seçmeye izin veren betiği olan çekirdeklerde ekleme seçeneği var. Acelen varsa COPR'da Xanmod olmalı veya kendin de derleyebilirsin. GitHub - choff/anbox-modules: Anbox kernel modules, buradan da derleyebilirsin. Ashmem'e ihtiyacın yok.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.131 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #9 XanMod Kernel xanmod.org Buradaki adımları işlemci tipine göre takip edip XanMod kernelini kurduktan sonra GRUB'tan kerneli boot etmen yeterli olur muhtemelen. Son düzenleme: 10 Ocak 2024
XanMod Kernel xanmod.org Buradaki adımları işlemci tipine göre takip edip XanMod kernelini kurduktan sonra GRUB'tan kerneli boot etmen yeterli olur muhtemelen.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2024 #10 Rona dedi: AUR'dan Zen kernel indirip ona geçmesi yeterli olur. Genişletmek için tıkla... KDE Neon bir Arch Linux dağıtımı mı?
Rona dedi: AUR'dan Zen kernel indirip ona geçmesi yeterli olur. Genişletmek için tıkla... KDE Neon bir Arch Linux dağıtımı mı?