Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Bilgisayarımda şu an hem Windows 10 hem de EndeavourOS kullanıyorum. MSI App Player'dan oynadığımda çok performans alamadım. Waydroid nasıldır?
Bilgisayarımda şu an hem Windows 10 hem de EndeavourOS kullanıyorum. MSI App Player'dan oynadığımda çok performans alamadım. Waydroid nasıldır?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 21 Ocak 2024 #2 Eren T. dedi: Bilgisayarımda şu an hem Windows 10 hem de EndeavourOS kullanıyorum. MSI App Player'dan oynadığımda çok performans alamadım. Waydroid nasıldır? Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU'yu daha iyi kullandığından muhtemelen çok daha iyi bir performans alırsın ama denemen en iyisi olur.
Eren T. dedi: Bilgisayarımda şu an hem Windows 10 hem de EndeavourOS kullanıyorum. MSI App Player'dan oynadığımda çok performans alamadım. Waydroid nasıldır? Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU'yu daha iyi kullandığından muhtemelen çok daha iyi bir performans alırsın ama denemen en iyisi olur.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Rona dedi: GPU ve CPU'yu daha iyi kullandığından muhtemelen çok daha iyi bir performans alırsın ama denemen en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Waydroid'i hiç denemedim, klavye kontrolleri vs. ekleyebiliyor muyuz? D-Pad, tıklama, kaydırma... @Rona Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Rona dedi: GPU ve CPU'yu daha iyi kullandığından muhtemelen çok daha iyi bir performans alırsın ama denemen en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Waydroid'i hiç denemedim, klavye kontrolleri vs. ekleyebiliyor muyuz? D-Pad, tıklama, kaydırma... @Rona
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 21 Ocak 2024 #4 Eren T. dedi: Waydroid'i hiç denemedim, klavye kontrolleri vs. ekleyebiliyor muyuz? D-Pad, tıklama, kaydırma... @Rona Genişletmek için tıkla... Tuş atamaları için keymapper uygulamalarını kullanabilirsin.
Eren T. dedi: Waydroid'i hiç denemedim, klavye kontrolleri vs. ekleyebiliyor muyuz? D-Pad, tıklama, kaydırma... @Rona Genişletmek için tıkla... Tuş atamaları için keymapper uygulamalarını kullanabilirsin.