Waydroid oyunlar açılmıyor

kursad34

Decapat
Daha fazla  
Ben Linux kullanıyorum bilgisayarda yakın zamanda waydroid yükledim ancak bir sorunum var oyunlar açılmıyor.
Lineagea OS vanilla kurdum Google servisleri vs var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

AOSP (saf Android) ROM'larda vanilla tabiri, içinde Google'a ait hiçbir şey olmadığında kullanılır. Yani kurduğunuz LOS'un için de Google servisleri hiç yok.

Bunları kurmam mı gerekecek

Waydroid'i kullanmadığım için vanilla kurulan roma sonradan nasıl GApps paketi kurulur emin değilim. MicroG kurmayı deneyebilirsiniz ancak başka ROM kuruluyorsa direkt Google servisleri olan GApps'li (vanilla yerine böyle deniliyor) Custom ROM kurabilirsiniz.

Waydroid'i kullanmadığım için vanilla kurulan roma sonradan nasıl GApps paketi kurulur emin değilim. MicroG kurmayı deneyebilirsiniz ancak başka ROM kuruluyorsa direkt Google servisleri olan GApps'li (vanilla yerine böyle deniliyor) Custom ROM kurabilirsiniz.

Hmm anladım teşekkür ederim.

Waydroid bildiğim kadarıyla Windows'ta çalışmıyor kullanmamış olmanız normal.

Son düzenleme:
Waydroid bildiğim kadarıyla Windows'ta çalışmıyor kullanmamış olmanız normal.
Linux içinde Android çalıştıran bir uygulama olduğunu biliyorum hocam. Biraz önce bir araştırma yaptım; başka rom kurulabilirmiş ancak bol sorunları olacak diyorlar. LineageOS+microG ile kullanmanız daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı