Wb tasarımdan anlayan birisi iş bulabilir mi?

muaythaigorkem

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Stajer
Ben web tasarım meraklısıyım ve bu işi cidden güzel yaptığımı düşünüyorum. Ama bir şeyler eksik. Ben bu kafayla ne olabileceğim düşüncesi herkeste vardır. Yalan söylemeyelim şimdi. Neyse uzun lafın kısası web tasarımından yani kısaca tasarımdan anlayan birisi ve lise mezunu olan birisi ne tür işlere girebilir? En azından bir ofiste çalışabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende web tasarım okuyorum. Açıkçası meraklıysan iş imkanı daha da çoğalıyor. Çünkü yazılım,web tasarım, programlama gibi konular tamamen kendini geliştirmeyle alakalı. Sen kendin ne kadar çok araştırırsan ne kadar çok gelişirsen iş imkanın o kadar artar.

Sana katılıyorum bir kaç tecrübe ile çok iyi yerlere gelebilirsin önemli olan işini iyi yapmak.

Kendi alanında düzgün bir şekilde staj yapabileceğin firmaları araştır. Bu firmalar kesinlikle sabit olmasınlar. Sabitten kastım her işi aynı ve günleri bir ertesi gün ile aynı olan firmalar. Güncel ve yaptıkları işler ile ön plana çıkan firmalara başvurursan çok daha iyi bir yere gelebilirsin. Tabi kendini geliştirmekten de yoksun kalma.

İlla bir şirkette çalışmanız şart değildir "Freelancer" olarak da çalışabilirsiniz.

İlla bir şirkette çalışmanız şart değildir "Freelancer" olarak da çalışabilirsiniz.

Amaç çalışmak değil geliştirmek, freelance çalışan biri eğer düzenini sağlayamaz ise sadece kendi ekseninde geliştirebilir kendini. Ayrıca kişiden kişiye değişebilir ama junior seviyede olan biri için freelance olarak başlamak zor olacaktır.

Hiç merak etme eğer gerçekten severek yapıp ve kendini sürekli geliştirirsen benim gibi çok erken yaşlarda yüksek paralar kazanıp iş bulabilirsiniz.

"Neşeli Enginar" arkadaşımıza katılıyorum ben şuan hem wordpress hemde e-ticaret gibi temalar satarak çok büyük paralar kazandım gerçekten en iyi meslek bu diyebilirim. İş bulamasanız bile ki imkansız, mutlaka evde birşeyler yaparak benim gibi para kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…