WCH.CN Nedir?

Makaleler
1
Merhabalar, konunun başlığıyla yazacaklarımın alakası yok çünkü değiştirdim. Klon Ardiuno kullanıyorum ve sürücüsünü indirdim fakat indirdiğim sürücünün arayüzü nedense tekin gelmedi ne yapmalıyım?
frrrrrrrrr.PNG

Son düzenleme:
WCH.CN kullanmış olduğunuz donanımın genel sürücü adıdır. Bu uygulamayı internetten araştırdım. Pencere ekranı firmware yüklemesi gibi durmaktadır. Firmware yüklemeleri donanıma zarar verme ve kullanılamaz hale gelirme ihtimaline sahiptir. Ancak bu pencere firmware yükleme ekranı değil gibi görünüyor.

Bu pencereye sahip kurulumu yapmadan, sürücü yazılımına ait "inf" dosya(lar)ının oldu klasörü bulup, "Bilgisayar Yönetimi" > "Aygıt Yönetici"ni kullanarak hazırladığınız ya da var olan klasördeki "inf" dosyasını kullanarak güvenilir sürücü kurulumu yapabilirsiniz. Detaylar için "Aygıt Yönetici"si ile sürücü kurulumu nasıl yapılır, araştırabilirsiniz. Başlık da açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı