maxpayne34 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 170 Yer İstanbul,Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #11 Şahap Tanrıkulu dedi: Merhabalar hayırlı satışlar. Ürünü almak istiyorum fakat kredi kartı kullanmıyorum , kapıda ödeme ile satın alabilir miyim ürününü? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kredi kartınızın olmasına gerek yok. Garanti ATM'sinden kartsız işlem olarak havale yapabilirsiniz.
Şahap Tanrıkulu dedi: Merhabalar hayırlı satışlar. Ürünü almak istiyorum fakat kredi kartı kullanmıyorum , kapıda ödeme ile satın alabilir miyim ürününü? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kredi kartınızın olmasına gerek yok. Garanti ATM'sinden kartsız işlem olarak havale yapabilirsiniz.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 27 Kasım 2014 #12 Almak istiyorum nasıl haberleşelim?
maxpayne34 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 170 Yer İstanbul,Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #13 Şahap Tanrıkulu dedi: Almak istiyorum nasıl haberleşelim? Genişletmek için tıkla... scarface77@gmx.com - Email adresine yazabilirsiniz.
Şahap Tanrıkulu dedi: Almak istiyorum nasıl haberleşelim? Genişletmek için tıkla... scarface77@gmx.com - Email adresine yazabilirsiniz.
seron Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #14 Merhaba, bu ürünü önce havale sonra kargo olarak mı satıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2014
maxpayne34 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 170 Yer İstanbul,Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2014 #15 Silinen üye dedi: scarface77@gmx.com - Email adresine yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... E-mail gönderdim hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2014
Silinen üye dedi: scarface77@gmx.com - Email adresine yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... E-mail gönderdim hocam?
maxpayne34 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 170 Yer İstanbul,Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #16 seron dedi: merhaba bu ürünü önce havale sonra kargo olarak mı satıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
seron dedi: merhaba bu ürünü önce havale sonra kargo olarak mı satıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.