V verdantt Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 11 23 Ekim 2020 #1 HD Tune error scan yaptım, hiç kırmızı nokta olmadı. Speed Map'e geçince Full kırmızı oldu. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? Dosya Ekleri hdtune.png 20,3 KB · Görüntüleme: 314
HD Tune error scan yaptım, hiç kırmızı nokta olmadı. Speed Map'e geçince Full kırmızı oldu. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 SpeedMap yavaş okunan sektörleri gösterir. Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın. İşlem yapınca sektörler yavaş okunuyor.
SpeedMap yavaş okunan sektörleri gösterir. Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın. İşlem yapınca sektörler yavaş okunuyor.
V verdantt Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 11 24 Ekim 2020 #3 Assecreed dedi: SpeedMap yavaş okunan sektörleri gösterir. Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın. İşlem yapınca sektörler yavaş okunuyor. Genişletmek için tıkla... Bütün gece tekrardan yaptım, hiç dokunmadım. Önceki sonuçtan daha kötü çıktı yeşil olanlar sarıya döndü. Daha uzun sürede bitirdi. Ekran görüntüsü almayı unuttum ama laptop daha da yavaşladı. Galiba laptop ölüyor.
Assecreed dedi: SpeedMap yavaş okunan sektörleri gösterir. Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın. İşlem yapınca sektörler yavaş okunuyor. Genişletmek için tıkla... Bütün gece tekrardan yaptım, hiç dokunmadım. Önceki sonuçtan daha kötü çıktı yeşil olanlar sarıya döndü. Daha uzun sürede bitirdi. Ekran görüntüsü almayı unuttum ama laptop daha da yavaşladı. Galiba laptop ölüyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #4 Health sekmesinin fotoğrafını paylaşır mısınız? Diskte yavaş okunan sektörler olabilir.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.605 Çözümler 83 24 Ekim 2020 #5 İşletim sisteminiz test ettiğiniz HDD içinde ise normal olması muhtemel.
V verdantt Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 11 24 Ekim 2020 #6 Assecreed dedi: Health sekmesinin fotoğrafını paylaşır mısınız? Diskte yavaş okunan sektörler olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorunu yok. Dosya Ekleri health.png 14,6 KB · Görüntüleme: 161
Assecreed dedi: Health sekmesinin fotoğrafını paylaşır mısınız? Diskte yavaş okunan sektörler olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorunu yok.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #7 Bir sorun gözükmüyor laptop diski olduğu için çok sarsılmış. Sarsmayın laptopu HDD'ler sarsılmalara dayanıklı değil.
Bir sorun gözükmüyor laptop diski olduğu için çok sarsılmış. Sarsmayın laptopu HDD'ler sarsılmalara dayanıklı değil.
V verdantt Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 11 24 Ekim 2020 #8 Assecreed dedi: Bir sorun gözükmüyor laptop diski olduğu için çok sarsılmış. Sarsmayın laptopu HDD'ler sarsılmalara dayanıklı değil. Genişletmek için tıkla... Aslında sarsmadan kullanıyorum ama ikinci el almıştım. Benden önce kullanan kişi sarsmıştır. Teşekkür ederim yardımların için.
Assecreed dedi: Bir sorun gözükmüyor laptop diski olduğu için çok sarsılmış. Sarsmayın laptopu HDD'ler sarsılmalara dayanıklı değil. Genişletmek için tıkla... Aslında sarsmadan kullanıyorum ama ikinci el almıştım. Benden önce kullanan kişi sarsmıştır. Teşekkür ederim yardımların için.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #9 SpeedMap bazen yanlış gösterebiliyor sektörler iyi okunsa bile kırmızı gösterebiliyor. Kırmızı blok yoksa bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
SpeedMap bazen yanlış gösterebiliyor sektörler iyi okunsa bile kırmızı gösterebiliyor. Kırmızı blok yoksa bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
V verdantt Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 11 24 Ekim 2020 #10 Assecreed dedi: SpeedMap bazen yanlış gösterebiliyor sektörler iyi okunsa bile kırmızı gösterebiliyor. Kırmızı blok yoksa bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kırmızı blok yok. Zaten laptopta toplamda 4784 saat kullanılmış. Biraz yavaş olması normaldir herhalde.
Assecreed dedi: SpeedMap bazen yanlış gösterebiliyor sektörler iyi okunsa bile kırmızı gösterebiliyor. Kırmızı blok yoksa bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kırmızı blok yok. Zaten laptopta toplamda 4784 saat kullanılmış. Biraz yavaş olması normaldir herhalde.