Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #1 WD 3.5″ 1TB Caviar Blue 7200 RPM Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM Sizce PC toplarken hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2016
WD 3.5″ 1TB Caviar Blue 7200 RPM Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM Sizce PC toplarken hangisini almalıyım?
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #2 Bana kalırsa ikisi de aynı şey derim yazı tura yaparak alırım. Ben WD olanı kullanıyorum ana sistemimde.
Bana kalırsa ikisi de aynı şey derim yazı tura yaparak alırım. Ben WD olanı kullanıyorum ana sistemimde.
Açelya_ Ateş Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2016 #3 Bence hangisi ucuzsa onu almalisiniz.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 7 Ağustos 2016 #4 Western Digital. Markasını okurken bile kulağa hoş geliyor.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #5 Seagate sabit diskler sorunlu diyorlar. Açelya_ Ateş dedi: Bence hangisi ucuzsa onu almalisiniz. Genişletmek için tıkla... Açelya tavsiyen için teşekkürler.
Seagate sabit diskler sorunlu diyorlar. Açelya_ Ateş dedi: Bence hangisi ucuzsa onu almalisiniz. Genişletmek için tıkla... Açelya tavsiyen için teşekkürler.
Saffet Yılmaz Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #6 Son yapılan testlere göre Seagate sabit disklerde algılanan sorunlar gittikçe artmakta. Benim tavsiyem Western Digital.
Son yapılan testlere göre Seagate sabit disklerde algılanan sorunlar gittikçe artmakta. Benim tavsiyem Western Digital.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2016 #7 Saffet Yılmaz dedi: Son yapılan testlere göre Seagate sabit disklerde algılanan sorunlar gittikçe artmakta. Benim tavsiyem Western Digital. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Saffet Yılmaz dedi: Son yapılan testlere göre Seagate sabit disklerde algılanan sorunlar gittikçe artmakta. Benim tavsiyem Western Digital. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2016 #8 Oyun için özel olarak tasarlanmış modelleri var WD markasının mesela kullandığım Black serisi oyun için tasarlanmıştır bilgilerinize iyi çalışmalar.
Oyun için özel olarak tasarlanmış modelleri var WD markasının mesela kullandığım Black serisi oyun için tasarlanmıştır bilgilerinize iyi çalışmalar.
E EnterTR Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2016 #9 WD Black serisi oyun için , bende pc toplayacağım ve herkes black i tavsiye ediyor bilginize
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2016 #10 polat.fatihi dedi: Oyun için özel olarak tasarlanmış modelleri var WD markasının mesela kullandığım Black serisi oyun için tasarlanmıştır bilgilerinize iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı ama
polat.fatihi dedi: Oyun için özel olarak tasarlanmış modelleri var WD markasının mesela kullandığım Black serisi oyun için tasarlanmıştır bilgilerinize iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı ama