WD 120GB Green Alınır mı ?

Beyler SSD Konusunda ömrü uzun olanları tercih edin. Bunu kenara not etmeyi unutmayın.

WD, Green olarak isimlendirdiği ürünleri biraz daha bütçe dostu olmasını sağlıyor. Yani Green alırsanız sizi üzmez. Ama imkanınız varsa daha üst modellere bakmanızı tavsiye ederim.

WD Green 120 GB kullanıyorum fakat benim SSD alma amacım hız değil, verilerimi güvende tutmaktı. 2 yıl içinde 4 kere HDD bozulması sonucu verilerimi kaybettiğimden sonunda bunu aldım ve gayet memnunum, ama eğer bütçen yetiyorsa Corsair veya Adata bakmanı öneririm.

Saf performans beklentiniz yoksa alınır. WD Green serisi, hem HDD'de hem SSD'de daha düşük enerji harcayan ve bunun sonucunda nispeten daha güvenli çalışan ürünlerdir. Yine aynı sebeple piyasanın en hızlısı ve en iyisi değildir ancak ısınma, ömür kısalığı gibi sorunları yaşatmaz.

Ayrıca marka olarak da WD, kötü geri dönüş almadığım tek marka.

Saf performans beklentiniz yoksa alınır. WD Green serisi, hem HDD'de hem SSD'de daha düşük enerji harcayan ve bunun sonucunda nispeten daha güvenli çalışan ürünlerdir. Yine aynı sebeple piyasanın en hızlısı ve en iyisi değildir ancak ısınma, ömür kısalığı gibi sorunları yaşatmaz.

Ayrıca marka olarak da WD, kötü geri dönüş almadığım tek marka.
WD GREEN SSD kullanıyorum dediğiniz gibi ısınma diye bir şey yok. Boşta 20-25 derece, kışın 18 derece bile oluyor. Oyun oynarkende maskimum 35 dereceyi gördüm. Arkadaşlarımda Samsung, OCZ SSD'ler var Samsung olan boşta 40 derece yükte 60 dereceyi geçiyor mesela.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı