E ermisrick Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 11 28 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben bugün harici 1 TB WD Harici HDD aldım. Hız bana biraz az geldi. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri foto.png 9,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar ben bugün harici 1 TB WD Harici HDD aldım. Hız bana biraz az geldi. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 28 Ağustos 2020 #2 ermisrick dedi: Merhaba arkadaşlar ben bugün harici 1 TB WD Harici HDD aldım. Hız bana biraz az geldi. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nereden indirebilirim?
ermisrick dedi: Merhaba arkadaşlar ben bugün harici 1 TB WD Harici HDD aldım. Hız bana biraz az geldi. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nereden indirebilirim?
E ermisrick Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 11 28 Ağustos 2020 #3 FalconPaw dedi: Bu uygulamayı nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Crystal Disk Mark yazarsanız çıkar
FalconPaw dedi: Bu uygulamayı nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Crystal Disk Mark yazarsanız çıkar