Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 9 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da tesadüfen gördüm videosunu izledim hoşuma gitti. İşe başladığımda almak istiyorum yorumlarınızı alabilir miyim? www.vatanbilgisayar.com: Wd 2.5" 120Gb Ssd + 1Tb Hdd Wd Black² Sata 3.0 Sabit Disk - Vatan Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da tesadüfen gördüm videosunu izledim hoşuma gitti. İşe başladığımda almak istiyorum yorumlarınızı alabilir miyim? www.vatanbilgisayar.com: Wd 2.5" 120Gb Ssd + 1Tb Hdd Wd Black² Sata 3.0 Sabit Disk - Vatan Bilgisayar
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 9 Nisan 2015 #2 Laptop kullanıyorsanız bile önermem, cdrom yerine disk takabiliyorsunuz. Bir HDD ve bir SSD alarak maliyeti çok daha aşağı çekebilirsiniz. Cdrom yoksa ve sadece disk için bu kadar bütçe ayırdıysanız 480 GB SSD almanızı tavsiye ederim.
Laptop kullanıyorsanız bile önermem, cdrom yerine disk takabiliyorsunuz. Bir HDD ve bir SSD alarak maliyeti çok daha aşağı çekebilirsiniz. Cdrom yoksa ve sadece disk için bu kadar bütçe ayırdıysanız 480 GB SSD almanızı tavsiye ederim.
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2015 #3 Ayrı ayrı almanı öneririm.