WD 2 TB Harddisk Bilgisayarım'da Gözükmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Murat5038 bende de aynı sorun var, yardım eder misin? 1 tb harddiskim var, sadece ssd görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba murat kardeşim. Benim de haricı harddiskim disk yönetimınde başlatılmamış olarak gözüküyor. Mantıksal disk yönetıcısını başlatıyorum (MBR ve GPT ikisini de denedim) ama sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum. Ne yaptıysam gözükmüyor hdd, yardım eder misiniz?

Murat Bey önceki dediklerinizi uyguladım(Yönetici olarak cmd konsolunu açıp "sfc /scannow" bittiğinde, "chkdsk /f /r" yapın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın vs.) harddiskimin içinde önemli bir şey yoktu zaten, boş denecek kadar az ve önemsiz şeyler vardı.

Fakat yinede Ubuntu'dan photorec ile tarattım harddiskim gözüküyor, ubuntu'nun arabiriminde. Ancak bir türlü açığa çıkmıyor. Son olarak Windows'a dönerek şu işlemi yapıyorum (tekrar belirteyim hdd'in içinde önemli bir şey yok silinebilir)

Tamam dedikten sonra bu hatayı alıyorum;

Aygıtlar ve yazıcılarda gözükmesıne rağmen harddiski bilgisayarım'a bir türlü getiremedim, bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz?

Merhabalar benim de hard disk problemim var. Seagate freeagent goflex 1.5 TB. Laptopa taktığımda ışığı yanıyor ve sanki içinde bir şey çarpıyormuş gibi bir ses çıkarıyor. Güvenli kaldır seçeneğinde ismi çıkıyor ancak bilgisayarımda gözükmüyor. EaseUS Partition da da görünmüyor. Fotoları ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…