Çözüldü WD 2TB MyBook e-sata sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Can Kantoglu

Hectopat
Merhaba Arkadaslar,

Arastirdigim zaman bulamadigim bir konuyu size sormak istedim. Baslikta belirtilen urune sahibim. WD 2TB Mybook umu pcme e-sata baglantisi uzerinden bagliyorum. Gel gelelim herhangi bir sekilde baglanti kesilirse (benim durumumda %98 kablo yerinden cikiyor), Win7 otomatik olarak hard diski tanimiyor. Reset disinda da bir cozum bulamadim.

Bilgisi olan var midir acaba? E-satadan bagli HDDleri otomatik nasil tanitabiliriz?

simdiden saygilar sevgiler.

Asus P6TD Deluxe, hemen bakiyorum biosa Tesekkurler ustad.

Edit: (AHCI ile ilgili bir ayar disinda hot swap e-sata ayari gormedim, arastirayim)

Edit 2: (AHCI ayarini acmak gerekiyormus, ama oyle olunca da (denedim oldu) mavi ekran hatasini gidermek icin bir durum varmis, fazla kurcalamadim)

Edit 3: (AHCI ayarini acmak icin registry de bir girdiyi degistirmek gerekti, yaptim, biostan actim, 2 reset (birinde suruculeri yukledi) tamamdir. Problem solved.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…