eibec Megapat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 www.vatanbilgisayar.com: Wd 3,5" 4Tb My Cloud Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama - Vatan Bilgisayar WD WDBCTL0040HWT MY CLOUD KİŞİSEL BULUT DEPOLAMA GİGABİT ETHERNET 4TB HDD - Teknosa 2 urunde ayni diye dusunuyorum ama fiyat farkinin yuksek olmasi aklimda soru isaretleri olmasini sagliyor. Ayni urun mu sizcede bunlar? Ayrica my cloud kullanan var mi? Kullanisli mi?
www.vatanbilgisayar.com: Wd 3,5" 4Tb My Cloud Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama - Vatan Bilgisayar WD WDBCTL0040HWT MY CLOUD KİŞİSEL BULUT DEPOLAMA GİGABİT ETHERNET 4TB HDD - Teknosa 2 urunde ayni diye dusunuyorum ama fiyat farkinin yuksek olmasi aklimda soru isaretleri olmasini sagliyor. Ayni urun mu sizcede bunlar? Ayrica my cloud kullanan var mi? Kullanisli mi?
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 15 Mart 2015 #2 Teknosa: WDBCTL0040HWT Vatan Bilgisayar: WDBCTL0040HWTEESN Model numaralarına bakarak aynı ürün olmadıklarını anlayabilirsiniz. "My Cloud" eğer ki yüksek upload/download hızına sahip bir netiniz varsa kullanışlıdır. (Ama Türkiye'deyiz malum )
Teknosa: WDBCTL0040HWT Vatan Bilgisayar: WDBCTL0040HWTEESN Model numaralarına bakarak aynı ürün olmadıklarını anlayabilirsiniz. "My Cloud" eğer ki yüksek upload/download hızına sahip bir netiniz varsa kullanışlıdır. (Ama Türkiye'deyiz malum )
eibec Megapat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 Teknosada urun ozellikleri kisminda Ürün Kodu: WDBCTL0040HWT-EESN olarak belirtilmis. Ayni gibi bu urunler, ama fiyat farki cok yuksek.
Teknosada urun ozellikleri kisminda Ürün Kodu: WDBCTL0040HWT-EESN olarak belirtilmis. Ayni gibi bu urunler, ama fiyat farki cok yuksek.
myilmazz Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #4 www.vatanbilgisayar.com: Wd 3,5" 4Tb My Cloud Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama - Vatan Bilgisayar @eibec Gayet başarılı ben şuan kullanıyorum heryerden kullanma şansına sahipsin. Video izle yedek al dosya paylaş Avantajım 100mb download 4mb upload sahibi olmam sanırım.
www.vatanbilgisayar.com: Wd 3,5" 4Tb My Cloud Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama - Vatan Bilgisayar @eibec Gayet başarılı ben şuan kullanıyorum heryerden kullanma şansına sahipsin. Video izle yedek al dosya paylaş Avantajım 100mb download 4mb upload sahibi olmam sanırım.