WD adaptörlü hard disk ile oyun oynanır mı?

night x rain

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İyi akşamlar. Letgo'da gezerken WD marka adaptörlü 1.5TB hafızalı bir hard disk gördüm ve sahibine ulaştım. Bendeki bir ürün ile takas yapacağız. Sorum şu bu hard diski laptopa bağlayıp oyun oynayabilir miyim bunu merak ediyorum. Sizce bir sorun çıkartır mı?

Hardisk in modelini belirtmen gerekiyor dostum. Bunu araba gibi düşün. BMW aldım kaç hızına kadar çıkabilir. Bu modeline göre değişeceği için cevap veremiyorum.

Oynayabilirsiniz fakat yükleme süreleri daha uzun olur.

Hard disk in modelini belirtmen gerekiyor dostum. Bunu araba gibi düşün. BMW aldım kaç hızına kadar çıkabilir. Bu modeline göre değişeceği için cevap veremiyorum.

Hocam dediğinizi biliyorum ama. Şu an tam modelini bilemiyorum. Yani genel olarak hard disklerden oynanıyor mu yoksa SSD mi gerekli bunu merak ediyorum da.
Bir de merak ettiğim şey; benim bildiğim harici diskler genelde adaptörsüz oluyor adaptörlü olunca daha eski olduğunu mu anlamamız gerekir.

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi biliyorum ama. Şu an tam modelini bilemiyorum. Yani genel olarak hard disklerden oynanıyor mu yoksa SSD mi gerekli bunu merak ediyorum da.

WD'nin medya oynatıcıları var adaptörlü eğer ondansa oynayamazsın. Diğer türlü taşınabilir hard disk ise performansa çok etki eder. Yine sıkıntılar yaşarsın yani hiç gerek yok neden sabit disk almıyorsun anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
WD'nin medya oynatıcıları var adaptörlü eğer ondansa oynayamazsın. Diğer türlü taşınabilir hard disk ise performansa çok etki eder. Yine sıkıntılar yaşarsın yani hiç gerek yok neden sabit disk almıyorsun anlamadım.

Medya oynatıcı olduğunu nasıl anlayabilirim? Sanırım modeli gerekli. Neden sabit disk almıyorum çünkü laptopum yeni ve garantisi devam ediyor o yüzden üzerindeki SSD'yi değiştiremiyorum. Harici gerekli bu da uyguna gelince bir sormak istedim ama dediğiniz yavaşlık çok fazlaysa almayacağım sanırım.

Medya oynatıcı olduğunu nasıl anlayabilirim? Sanırım modeli gerekli. Neden sabit disk almıyorum çünkü laptopum yeni ve garantisi devam ediyor o yüzden üzerindeki SSD'yi değiştiremiyorum. Harici gerekli bu da uyguna gelince bir sormak istedim ama dediğiniz yavaşlık çok fazlaysa almayacağım sanırım.
Oynarken laptopu kırmak istersin yani öyle hiç garantisi kalmaz. İyiliğin için diyorum.

Oynarken laptopu kırmak istersin yani öyle hiç garantisi kalmaz. İyiliğin için diyorum.

:D teşekkür ederim yardımcı olduğun için ben modelini yine de bir öğreneyim burada konuşalım üzerine.
Ama almayacağım karar verdim.
WDBAAU0015HBK-EESN 1.5 TB WESTERN Elements
Hocam buymuş modeli ne söylebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
:D teşekkür ederim yardımcı olduğun için ben modelini yine de bir öğreneyim burada konuşalım üzerine.
Ama almayacağım karar verdim.

WDBAAU0015HBK-EESN 1.5 TB WESTERN Elements
Hocam buymuş modeli ne söylebilirsiniz?
RPM değerleri güzel. Sadece oyun açılışında biraz gecikme yaşarsın. İdarelik olarak kullanılabilir. Garantisi bittiği zaman sabit diske geçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı