Fazla sıcak çalışırsa SSD sağlığı daha erken düşer ve düşük okuma yazma hızları alırsın hocam. 7000MB hızları gören bir M2 için soğutucu şart diye düşünüyorum.
Bu arada soğutucu olayını konuşan dostlarım, mutlaka kalın bloklu bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. 7000 MB hızlarda ateş gibi olacaktır SSD.
Fazla sıcak çalışırsa SSD sağlığı daha erken düşer ve düşük okuma yazma hızları alırsın hocam. 7000 MB hızları gören bir M.2 için soğutucu şart diye düşünüyorum.
WD sitesinde global garantide, ürün kodunun son 3 hanesi olan "X0E" kodu ile aratınca 5 yıl Retail Kit garantisi bulunduğu, Component Drive (?) garantisinin olmadığı yazmakta. Sanırım 5 yıl global garantisi bulunmakta.
Bu arada soğutucu olayını konuşan dostlarım, mutlaka kalın bloklu bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. 7000MB hızlarda ateş gibi olacaktır SSD.
Fazla sıcak çalışırsa SSD sağlığı daha erken düşer ve düşük okuma yazma hızları alırsın hocam. 7000MB hızları gören bir M2 için soğutucu şart diye düşünüyorum.
WD sitesinde global garantide, ürün kodunun son 3 hanesi olan "X0e" kodu ile aratınca 5 yıl Retail kit garantisi bulunduğu, component Drive (?) garantisinin olmadığı yazmakta. Sanırım 5 yıl global garantisi bulunmakta. Eki Görüntüle 1448439
Ürün bedava bu arada araştırma yaptım az muadilleri 3400-3800 civarı gen4 desteliyor ama ben laptopta gen3 var bakalım performansı nasıl olacak yada 2tb m2 ile takas yapıcam bakalım