Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

Benim kargoda cuma gününden beri aynı bu şekilde. Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
Prime günlerine denk geldik ya mesela şuan sayfaya düşmüş benim kargo 10.31'de pazar günü;
Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak kalktı.
Hoofddorp, NL
Güncelleme şuan geldi ama takipte edemiyoruz. Beklemekten başka çaremiz yok gibi..

Benim kargo dün İstanbul'a ulaşmış. Bilgiler eş zamanlı güncellenmiyor. Dün akşam baktığımda hiçbir hareket yoktu.

12 Temmuz saat 14-15 civarı aldığım ürün bugün Kolay Gelsin ile gelecekmiş mesaji geldi sonunda. 15 gün bu yoğunluk ve yurt dışı alışveriş göz önüne alındığında bence normal.

12 Temmuz saat 14-15 civarı aldığım ürün bugün Kolay Gelsin ile gelecekmiş mesaji geldi sonunda. 15 gün bu yoğunluk ve yurt dışı alışveriş göz önüne alındığında bence normal.
Bende 13 temmuz'da sipariş vermiştim umarım bugün yarın bana da gelir Siz nerede yaşıyordunuz ?

Benim kargo dün İstanbul'a ulaşmış. Bilgiler eş zamanlı güncellenmiyor. Dün akşam baktığımda hiçbir hareket yoktu.
Siz ne zaman sipariş vermiştiniz ? Ve ne zaman paketi taşıyan uçak kalktı bilgisi girilmiş ? Çıkarım yapmaya çalışıyorum çünkü kurulum için depolamam bekliyorum

Ankara.

13 Temmuz'da sipariş verdim. Uçak 26 Temmuz'da İstanbul'a ulaşmış. İnşallah en yakın zamanda gelirde sisteminizi kurarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…