Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

Saniyede 3500-3000Mb arası okuma ve yazma hızı görürsünüz tahminen.
Merhabalar benim ana kartım

Asus TUF GAMING B450M-PLUS II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC) .​

Anakart bilgilerimde PCIE 3.0 sahibi olduğum yazıyor fakat 32gb'a kadar hız desteklediği de yazıyor. 7.000 read alamaz mıyım acaba bu SSD ile ?

Ona yakın bir değer alacağınızı düşünüyorum pci x4 ile
Recep beyin incelemeci:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Düzenleme: Alamıyormuşuz o hızı benimki de pci 3.0 x4

Son düzenleme:

Alamazsınız. PCIe 3.0’ın limiti 32Gbps, 32GB değil. Biri bit, öteki byte. 32Gbps de saniyede 4GB veri transferine denk. (1 byte = 8 bit) Ama pratikte 3.5GB civarına çıkabiliyor en üst seviye modeller. Bu da o civarda bir hız sunacaktır.

Ryzen 5000 serisi de yok 4.0 da yok ucuz diye aldık elimizde patlamasın

Hocam ben sipariş verdim ama T.C. mi yazdım kayıt etmiş midir nasıl anlarım gümrükte sıkıntı çıkmasın nereden bakabilirim yazıp yazmadığıma.
T.C'nizi vermeseniz siparişe izin vermez diye düşünüyorum çünkü gümrükten geçiremezler.

Hocam biraz daha kalın bir soğutucu alırsanız iyi olur.

Hocam soğutucu olmadan thermal pad'in bir işe yarayacağını sanmıyorum. Kalınlığı 1mm olan alüminyum soğutucular var Aliexpress'te, onlardan alın laptop icine sığar.

Ben de şimdi aldım toplam 1708 TL ödedim. Gerçekten bedava gibi bir fiyat bu piyasada. İhtiyacı olan borç harç kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…