S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #1 1 TB WD Blue HDD'nin kulağımı kasaya yaklaştırınca sesini duyuyorum normal midir?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.885 Makaleler 26 Çözümler 517 9 Eylül 2020 #2 E normaldir tabii. İçinde 7200 RPM hızında dönen bir disk var.
X.Bilal Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 154 9 Eylül 2020 #3 SkurthOne dedi: 1 TB WD Blue HDD'nin kulağımı kasaya yaklaştırınca sesini duyuyorum normal midir? Genişletmek için tıkla... WD iyi midir hocam bende almayı düşünüyorum ama Samsung ile WD arasında kaldım.
SkurthOne dedi: 1 TB WD Blue HDD'nin kulağımı kasaya yaklaştırınca sesini duyuyorum normal midir? Genişletmek için tıkla... WD iyi midir hocam bende almayı düşünüyorum ama Samsung ile WD arasında kaldım.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 9 Eylül 2020 #4 HDD işlem yaptığında ses yapar normal bir durum HDD'nin sesi çok fazla rahatsız ediyorsa depolama alanı olarak SSD'ye geçmenizi öneririm. X.Bilal dedi: WD iyi midir hocam bende almayı düşünüyorum ama Samsung ile WD arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung SSD konusunda bir numaradır. WD SSD'lerde iyidir fakat bütçeniz varsa Samsung SSD alın.
HDD işlem yaptığında ses yapar normal bir durum HDD'nin sesi çok fazla rahatsız ediyorsa depolama alanı olarak SSD'ye geçmenizi öneririm. X.Bilal dedi: WD iyi midir hocam bende almayı düşünüyorum ama Samsung ile WD arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung SSD konusunda bir numaradır. WD SSD'lerde iyidir fakat bütçeniz varsa Samsung SSD alın.
S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #5 SSD de var bende ama zaten hdd sesi ilk açtığımda yapıyor sonra ses yok oluyor.