Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 26 Ocak 2023 #1 Sistemimi sattım ve HDD bende kaldı. İçinde aile fotoğrafları var ve saklamak istiyorum. Nasıl muhafaza etmeliyim? Havalı balona sarmam yeterli olur mu? Statik elektrik dengesini bozar mı?
Sistemimi sattım ve HDD bende kaldı. İçinde aile fotoğrafları var ve saklamak istiyorum. Nasıl muhafaza etmeliyim? Havalı balona sarmam yeterli olur mu? Statik elektrik dengesini bozar mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 26 Ocak 2023 #2 Bilgisayarcılardan antistatik ambalaj bulunabilir.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 26 Ocak 2023 #3 izmirkartali dedi: Bilgisayarcılardan antistatik ambalaj bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Alınmaması büyük problem oluşturur mu? Düz havalı poşet'in bozma ihtimali var mı?
izmirkartali dedi: Bilgisayarcılardan antistatik ambalaj bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Alınmaması büyük problem oluşturur mu? Düz havalı poşet'in bozma ihtimali var mı?