RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Merhaba. Oyunları indirmek için https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.94.8 alacağım. Sizce kaliteli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
Merhaba. Oyunları indirmek için https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.94.8 alacağım. Sizce kaliteli midir?
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.322 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 WD'nin en çok satan sorunsuz serisi. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Bunun 2 TB'si aynı sitede 800 TL.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 GMC Denali dedi: Bunun 2 TB'si aynı sitede 800 TL. Genişletmek için tıkla... aldım artık hocam. Bir daha gerekirse ondan alırım artık.
GMC Denali dedi: Bunun 2 TB'si aynı sitede 800 TL. Genişletmek için tıkla... aldım artık hocam. Bir daha gerekirse ondan alırım artık.
Yusuffwqe Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 188 8 Şubat 2023 #5 RzExfeL dedi: Aldım artık hocam. Bir daha gerekirse ondan alırım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı çıkartır mı bende almayı düşünüyorum GTA Fortnite falan yükleyeceğim sizce 600 TL'ye değer mi?
RzExfeL dedi: Aldım artık hocam. Bir daha gerekirse ondan alırım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı çıkartır mı bende almayı düşünüyorum GTA Fortnite falan yükleyeceğim sizce 600 TL'ye değer mi?
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #6 Yusuffwqe dedi: Hocam bir sıkıntı çıkartır mı bende almayı düşünüyorum GTA Fortnite falan yükleyeceğim sizce 600 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi ama 800 tl'ye aynı modelin 2tb versiyonu vardı eğer hala duruyorsa onu almanız daha verimli olabilir. RzExfeL dedi: Herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi ama 800 tl'ye aynı modelin 2tb versiyonu vardı eğer hala duruyorsa onu almanız daha verimli olabilir. Genişletmek için tıkla... Üstteki hocam da söylemiş zaten farketmemişim.
Yusuffwqe dedi: Hocam bir sıkıntı çıkartır mı bende almayı düşünüyorum GTA Fortnite falan yükleyeceğim sizce 600 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi ama 800 tl'ye aynı modelin 2tb versiyonu vardı eğer hala duruyorsa onu almanız daha verimli olabilir. RzExfeL dedi: Herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi ama 800 tl'ye aynı modelin 2tb versiyonu vardı eğer hala duruyorsa onu almanız daha verimli olabilir. Genişletmek için tıkla... Üstteki hocam da söylemiş zaten farketmemişim.