WD Blue 3.5 SATA III HDD 0 yazma hızı

Pariah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün internetten aldığım.

WD Blue 3.5 SATA III 6gb/s 256MB 2 TB​

HDD'im'de bir tarama yaptım bad sector olmamasına rağmen yazma hızı çok düşük nedeni ne olabilir?
Okuma hızı'da aynı ürünü kullananlara göre bir tık düşük.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• yazma.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
Hard Disk Sentinel sağlık durumuna bakın hd tune ile bad sectör taraması yapın. sonra ss atar mısın ?

iki programda da bir sıkıntı gözükmüyor gibi bağlantıları 2 kez kontrol ettim kablolar'da yeni diyebilirim kullanılmamamış 0 kablo ile bağlı

Dosya Ekleri

• sentinel.png
    64,5 KB · Görüntüleme: 49
  • sentinel2.png
    27 KB · Görüntüleme: 37
İki programda da bir sıkıntı gözükmüyor gibi bağlantıları 2 kez kontrol ettim Kablolar'da yeni diyebilirim kullanılmamamış 0 kablo ile bağlı.

Anakart modeli nedir hocam kablo SATA 3 mu ?

anakart Prime b450m-k II
kablo anakartın içersinden çıkmıştı açıkcası bilgim yok

Anakart Prime B450M-K II.
Kablo anakartın içersinden çıkmıştı açıkçası bilgim yok.

Hocam kablo anakart kutusunda çıktıysa SATA 3'dur diye düşünüyorum anakartın SATA 3 destekliyor SATA HDD SATA 3 destekliyor değerler normal değil yazma hızın düşük.

anakart Prime b450m-k II
kablo anakartın içersinden çıkmıştı açıkcası bilgim yok
sata kablosunun üzerinde awm e321011 yazıyor

Hocam kablo anakart kutusunda çıktıysa SATA 3'dur diye düşünüyorum anakartın SATA 3 destekliyor SATA HDD SATA 3 destekliyor değerler normal değil yazma hızın düşük.
Hdd'de mi bir sorun var ürünü değiştirmelimiyim ?

SATA kablosunun üzerinde awm E321011 yazıyor.

HDD'de mi bir sorun var ürünü değiştirmeli miyim?

Hocam SATA 2 var bende değerler senin HDD daha iyi anakart SATA 2 destekliyor kablo SATA 3 HDD SATA 3 senin bir gariplik olabilir ya da okuma hızı düşüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…