TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 580 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Normalde alırken pek aklımdan geçmedi ama şu an aklıma takıldı ben birkaç gün önce WD Blue'nun 500'lık hard diskini aldım oyun oynarken falan yüksek sesli çalışır mı?
Normalde alırken pek aklımdan geçmedi ama şu an aklıma takıldı ben birkaç gün önce WD Blue'nun 500'lık hard diskini aldım oyun oynarken falan yüksek sesli çalışır mı?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.429 Çözümler 131 21 Kasım 2022 #2 Sanmıyorum, sizi rahatsız edecek kadar yüksek sesli çalışmaz.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 21 Kasım 2022 #3 Ben kullanıyorum, fan sesinden bir şey duyulmuyor. Çok sessiz olunca ortam bazen hafif ses duyuyorum. Nadir yani.
Ben kullanıyorum, fan sesinden bir şey duyulmuyor. Çok sessiz olunca ortam bazen hafif ses duyuyorum. Nadir yani.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 580 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 Wlixe dedi: Sanmıyorum, sizi rahatsız edecek kadar yüksek sesli çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Shinya Kogami dedi: Ben kullanıyorum, fan sesinden bir şey duyulmuyor. Çok sessiz olunca ortam bazen hafif ses duyuyorum. Nadir yani. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Wlixe dedi: Sanmıyorum, sizi rahatsız edecek kadar yüksek sesli çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Shinya Kogami dedi: Ben kullanıyorum, fan sesinden bir şey duyulmuyor. Çok sessiz olunca ortam bazen hafif ses duyuyorum. Nadir yani. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.