WD blue HDD alınır mı?

hdddonmasorunu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem ile Amazon.com.tr bu hard diski almak istiyorum. Oyun için kullanacağım. Donma veya başka bir sorunu olur mu? Yazarsanız sevinirim.

Hayır zaten SanDisk satın aldı o markayı kaliteli disklerdir.

Mesajında link yok veya çalışmıyor. En azından ben mobilde göremedim. Ancak Western Digital güzel markadır. Uzun yılların tecrübesi vardır. Genel olarak Blue model ailesi ortalama bir kullanıcı için gayet yeterlidir. En azından Seagate Barracuda lanetinden daha güvenilirdir.

2.5" WD Blue kullanıyorum. 1TB 3.5" Green modelini kullanıyorum. Belki 10 yıl olmuştur. Halen taş gibi. Bir sıkıntı yaşamadım.
Corsair MP510 2280 SSD 1 ayda sağlık 91'e düştü.
Elektronik işi şans işi. Kaliteli dersin 3 gün sonra bozulur. Dandik dersin 5 yıl kullanırsın.

Mesajında link yok veya çalışmıyor. En azından ben mobilde göremedim. Ancak Western Digital güzel markadır. Uzun yılların tecrübesi vardır. Genel olarak Blue model ailesi ortalama bir kullanıcı için gayet yeterlidir. En azından Seagate Barracuda lanetinden daha güvenilirdir.

Aynen benim de elimde Seagate Barracuda çok kaldı. Meret durup dururken bozuluyor. 2-3 tane 4TB disk buhar oldu. Bir de çok ısınıyorlar. Seagate yeni modellerine güzel diyorlar ama bir daha bulaşmam.

Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim. Ayrıca; 1 TB SATA SSD ile 1 TB HDD arasında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum. Çok fiyat farkı yoksa SSD öneririm. Güncel Samsung Sata SSD'lerin ömrü 1 TB WD Blue'dan daha fazladır. Okuma, yazma hızları ve veriye erişim hızları çok daha yüksektir. Bu yüzden derim ki çok fiyat farkı yoksa en azından bir SATA SSD alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı