Western Digital 2.5" 500 GB Blue WD5000AZLX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Forumdaki bir arkadaş bu hard disk ile Windows 10 kullandığını belirrti bende SSD'lerden ucuz iyi 500 GB dedim.
HDD ile Windows 10 pek memnun etmez. Onun yerine 240GB SSD almanız daha iyi olur. Ya da bu HDD'yi alıp, sadece Windows kurmak için 120GB SSD alabilirsiniz.
HDD ssdler den daha iyi olamazlar. O fiyata sata 256gb ssd bulabilirsin belki. Hız farkı olarak çok şey değiştirir ama hdd ye de win 10 kurulur ben onun 1 tb modelinde win 10 3 yıl kullandım herhangi bir sıkıntı çekmedim.
Western Digital 2.5" 500 GB Blue WD5000AZLX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Forumdaki bir arkadaş bu hard disk ile Windows 10 kullandığını belirrti bende SSD'lerden ucuz iyi 500 GB dedim.
Sistem için SSD hem açılış hem de akıcılık için daha iyi ancak sadece veri depolamak için rahatça kullanabilirsiniz. 500 GB önermiyorum. 500GB'ların üretimi durdu ve çoğunluğu "refurbished" yani tamir edilmiş. Direkt SSD alın bence. Ama her SSD iyi değildir onun için konu açın. A400 falan