Arkadaşlar şu elimde 512 GB M.2 SSD (XPG S40G Windows kurulu ) ve 1TB SATA SSD ( Samsung 860 Evo oyun arşıvı ) var.
Artık artan oyun GB ve oynadığım farklı oyunlardan dolayı 1 TB SSD yetmemeye başladı ve 1 tane daha 1 TB SSD almaya karar verdim. Samsung 860 QVO alacaktım fakat araştırırken WD Blue SN550 M.2 ile karşılaştım fiyatları birbirine yakın ve bildiğim kadarıyla WD şirketi depolama konusunda iyi. Oyun için kullanacağım M.2 ve SATA SSD arasında oyunlarda fark yok biliyorum ama almışken insan hızlısını almak istiyor.
Sitede de WD Blue SN550 ile ilgili pek bir yorum yok bu yüzden konuyu açtım düşüncelerinizi almak isterim.
WD Blue SN550 1TB 1950-2400MB/s NVMe M.2 SSD WDS100T2B0C en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Olabilir. Fakat render işleriyle uğraşmıyorsan bence biraz saçma olabilir M.2 alman. Onun yerine SATA arabirimli SSD de alabilirsin. Bir de bu modelin içinde soğutucu bloğunu veriyorlar mı bilmiyorum.
Olabilir. Fakat render işleriyle uğraşmıyorsan bence biraz saçma olabilir M.2 alman. Onun yerine SATA arabirimli SSD de alabilirsin. Bir de bu modelin içinde soğutucu bloğunu veriyorlar mı bilmiyorum.
Hocam TBW nedir hiç bilmiyorum açarmısın biraz. Bendeki Samsun 860 evo 4-5 sene önce almıştım ve halen çalışıyor .Sağlık durumu da %98 de . Yine bir ssd alınca uzun süre kullanmak isterim bu WD sn550 uzun yılar kullanabilirmiyim.
TBW toplam yazılabilecek veriyi TB cinsinden ifade eder. Yapılan testlerde toplam 600 TB veri yazılabileceğini gösteriyor. Eğer M2 almakta kararıysan en azından hızı 3000/2000 olsun.