WD Blue SN570 SSD iyi midir?

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Son düzenleme:
Western Digital yaklaşık 40 yıldır depolama ürünleri üretiyor. Kalitesiz parasını hak etmeyen bir ürün olacağını düşünmüyorum. Alırsanız üzmez gibi. Sentetik testlerde performansı da tatmin edici gibi gözüküyor.

Okuma yazma hızları güzel hocam alınır diskinizin okuma yazma hızını ve sağlığını da Crystal disk ile bakabilirsiniz.

Okuma yazma hızları güzel hocam alınır diskinizin okuma yazma hızını ve sağlığını da Crystal disk ile bakabilirsiniz.

WD 530 takılı benim bilgisayarda oyunların yüklemelerinde açılmalarında bekleme göremedim direk açılıyor heleki 570 de üst versiyon oldugu için bayağı iyi çalışır diye düşünüyorum bu fiyatada bu kalite bence de yok gibi değil mi arkadaşlar?

Görseli düzelttim bakabilir misin şu anki takılı SSD kaç okuma yazma hızında?

Biz nasıl bakalım hocam sizin programı kurup bakmanız gerek.

Dram bulundurmadığından önermem. Heleki bütçede sınır yoksa hiç önermem. Bu modeller alınabilir.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…